У ЗСУ попередили українців про небезпеку

0
У ЗСУ попередили українців про небезпеку
У Чорному морі після певної перерви зафіксовано одночасно два носії крилатих ракет "Калібр" ЧФ РФ.

Про присутність кораблів ЧФ РФ в акваторії розповів у телемарафоні речник Військово-морських сил ЗС України Дмитро Плетенчук.

"Ми зараз спостерігаємо два носії крилатих ракет "Калібр". Загальний залп – до 12 одиниць. Зазвичай у Чорному морі це одна з основних загроз", - сказав речник.

Він додав, що на постійному чергуванні ворог триває авіацію.

"Авіація там присутня 24 на 7 (цілодобово – УНІАН). Вони її застосовують, як для охорони водного району, для протидронової боротьби, так й для нанесення бойового ураження. Тому ця небезпека періодично теж дає про себе знати", - додав Плетенчук.

За його словами, в Азовському перебуває теж є російський флот – чотири одиниці. Військовий уточнив, що це, зазвичай мінні тральники, або ракетні катери без "Калібрів".

У Середземному морі, за даними ВМС ЗСУ, перебуває дин корабель РФ, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 8 ракет.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні