У Польщі іноземець з ножем напав на 15-річних українців

0
У Польщі іноземець з ножем напав на 15-річних українців
У Варшаві, у Бродненському парку, невідомий із ножем напав на двох підлітків з України.

Про це увечері 22 липня повідомили «Інтерфакс-Україна» та газета Wyborcza.

«У Бродненській парку 26-річний чоловік із ножем у руці напав на двох 15-річних хлопчиків. Інформація надійшла в поліцію 22 липня після 15:00», – ідеться в повідомленні.

Як зазначили у Варшавському поліцейському управлінні, постраждалих доправили в лікарню, їхній стан невідомий. Поліція затримала 26-річного нападника.

За неофіційними даними, на які посилається Wyborcza, 26-річним нападником виявився громадянин Узбекистану, а на місце події він приїхав із рюкзаком однієї з кур'єрських компаній, що доставляє їжу додому.

«Постраждалі 15-річні – за нашою інформацією: українці – мають поранення на руках і животі. З ними були їхні однолітки, але вони не постраждали», – зазначили польські журналісти.

Нагадаємо, у червні у німецькому Франкфурті-на-Майні 19-річний громадянин Афганістану з ножем напав на 41-річну українку. Українка сиділа у парку, коли до неї ззаду підійшов нападник, схопив за плече і завдав кілька ударів розкладним ножем у голову та шию.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні