Де і як зберігати вдома гроші, щоб вони примножувались

0
Де і як зберігати вдома гроші, щоб вони примножувались
Перед тим, як покласти гроші на зберігання, потрібно обов'язково прибрати кімнату, щоб очистити її від негативної енергетики.

Про це пише Радіо Трек.

Також потрібно звільнити кімнату від мотлоху і старих речей.

Також для залучення фінансів у кімнаті ставлять вазон із грошовим деревом та акваріум із рибками.

Зберігати гроші потрібно у місці, прихованому від сторонніх очей і від сонячного світла. Це може бути сейф або скринька. Бажано, щоб на декоративній скриньці був замок, хоча б символічний.

Вважали, що звук від відкривання замка притягує гроші у схованку.

Копійки можна зберігати у вазочці, яку потрібно поставити на підвіконня. Вважають, що сонячна енергія сприяє залученню фінансів. Хоча б раз у тиждень потрібно додавати монети у вазочку.

Гроші краще зберігати подалі від електричних приладів, особливо мікрохвильвоки чи витяжки. Також не варто зберігати кошти біля кранів з водою, інакше вони «витікатимуть» із рук.

У пачці з грошима обов'язково має бути парна кількість купюр, інакше гроші швидко підуть від вас. Крім того, кількість банкнот у пачці не повинна бути рівною 50.

Езотерики кажуть, що ідеальна кількість банкнот в пачці грошей має дорівнювати 20, 80 або 100.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні