На заході України затримали 9 чоловікіів

0
На заході України затримали 9 чоловікіів
Прикордонники Мукачівського загону зупинили поблизу річки Тиса дев’ятьох чоловіків, яких підозрюють у спробі незаконно потрапити в Румунію.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Відомо, що серед затриманих виявилися жителі Львівської, Київської, Одеської, Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Під час затримання в одного з чоловіків піднявся тиск, йому викликали швидку
Одному із затриманих, 56-річному закарпатцю, в якого під час спроби втечі піднявся тиск, довелося викликати карету швидкої допомоги. Чоловік зізнався, що хотів незаконно перетнути кордон та з розпачем розповів, що його обдурили переправники, які пообіцяли допомогти нібито офіційно перетнути кордон і яким він віддав 7 тисяч доларів. Проте чоловіка спрямували в Тису, у якій, під час спроби потрапити в Румунію, від початку року вже потонули 17 чоловіків.

Решта затриманих мали сплатити організаторам своєї мандрівки від 4 до 7 тисяч доларів.

Ще двох втікачів затримали поблизу кордону
Ще одного жителя Закарпаття зупинили на околиці села Солотвино за 400 метрів до кордону, а жителя Київщини затримали на одному із контрольних постів.

Стосовно усіх затриманих прикордонники склали протоколи про адмінправопорушення за ст. 204-1 КУпАП. Стосовно затриманих, які ігнорували законні вимоги прикордонних нарядів і намагалися втекти, склали протоколи за ст. 185-10КУпАП.

Наразі правоохоронці встановлюють причетних до організації незаконного переправлення чоловіків.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні