Через спеку у одній з країн ЄС спалахнув ковід: є смертельні випадки

0
Через спеку у одній з країн ЄС спалахнув ковід: є смертельні випадки
Екстремальна спека в Греції продовжує псувати літній курортний сезон, і тепер вона призвела до ще одного несподіваного негативного наслідку.

Як пише The Independent, туристів, які збираються цього літа на відпочинок до Греції, попередили про сплеск випадків захворювання новим варіантом коронавірусу FLiRT за останні 20 днів, передає Уніан.

У своєму свіжому звіті Національна організація громадської охорони здоров'я Греції повідомила, що останнім часом у країні спостерігається зростання кількості госпіталізацій через Covid-19: із 8 до 14 липня 2024 року було госпіталізовано 669 нових пацієнтів, що на 44% більше, ніж у попередні чотири тижні. Також було зареєстровано 26 смертей від Covid.

Літнє зростання захворюваності на "корону" в Греції пов'язують із тим, що люди намагаються ховатися від сильної спеки в приміщеннях, де вірус передається набагато ефективніше.

На тлі цього в деяких грецьких лікарнях уже почали запроваджувати обов'язкове носіння масок, а також обмежувати кількість відвідувачів, вимагаючи від них також негативний експрес-тест на коронавірус.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні