Відома українська співачка виступила проти вступу України в ЄС

0
Відома українська співачка виступила проти вступу України в ЄС
Відома українська співачка Анастасія Приходько заявила, що вона проти вступу України в Європейський Союз. Виконавиця пояснила свою категоричну позицію.

Про це пише УНІАН.

Артистка опублікувала відео у своєму TikTok, в якому обурилася, що українців нібито не питають, а чи хочуть вони взагалі ставати частиною ЄС. Приходько переймається через ринок праці. На її думку, коли Україна стане членом Євросоюзу, то, мовляв, для українців не залишиться роботи. Ринок праці нібито заполонять іноземці. Також вона категорично проти нової валюти в Україні.

"Я проти того, щоб бути в Європейському Союзі. Поясню, чому: усі ці яхти-заводи-параходи, які будувалися в Європейському Союзі, вони почнуть будуватися у нас. Стосовно цього люди почнуть приїздити, їхні фахівці, які розуміються на цьому обладнанні й будуть працювати в нас. А де будемо працювати ми?... Я не хочу євро взагалі, мене дуже влаштовує моя гривня. І я не хочу сієсти. Я не хочу, щоб посеред білого дня, коли я хочу купити щось в магазині, він був зачинений на 2-3 години. Це когось взагалі цікавить? Ну, я проти", – сказала артистка.

Вона додала, що не хоче підвищення комунальних тарифів та високих цін, які є в Європі. Також згадала про медицину в ЄС. Анастасія вважає, що в Україні набагато легше потрапити до лікаря та отримати допомогу, а щойно ми станемо частиною ЄС, то нібито усе зміниться.

"Я не хочу таких лікарень, які є в Європейському Союзі, бо я хочу потрапити до лікаря тоді, коли я хочу, а не чекати тижнями в черзі, щоб мені просто дали рецепт, і я сходила купила собі "Анальгін", – вказала зірка.

На додаток, співачка згадала слова Першої леді України Олени Зеленської, яка висловлювала бажання приєднатися до ЄС і відвойовувати окуповані території "заради європейських цінностей". У відповідь на це Анастасія наголосила, що "воює" не за вступ до Європейського Союзу і наголосила, що кожен українець, який не виїхав за кордон "служить" на власному фронті.

"Я воюю не за європейські цінності. Я вам хочу сказати, що війна зараз всюди. Вона йде по всій країні. Не тільки розуміння того, що танки, гармати й нуль. Ще є війна, яка йде в інтернеті. Це також потужна цифрова війна. Війна – те, що відбувається зі світлом і з водою, це також війна. Тарифи – це війна. Люди, які залишилися в Україні, кожен воює. Немає людини, яка не воює. Коли ми залишаємося і проходимо цей дуже складний шлях без води, без світла, в таку спеку, ми намагаємося ще працювати, і ми просто не залишаємо своєї ділянки, будь-то будинок, будь-то квартира. Але це те, що ми приватизували, те, що ми купили – це наша маленька земля. І ми залишаємося на ній, але ми проходимо такий важкий, дуже тяжкий шлях", – підсумувала Приходько.

До слова, виконавиця представляла Росію на "Євробаченні-2009". Свою першу славу вона здобула у сьомому сезоні російського проєкту "Фабрика зірок", а після цього почала працювати з Костянтином Меладзе, який мовчить про війну.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні