На заході України трагічно загинув 23-річний хлопець

0
На заході України трагічно загинув 23-річний хлопець
Смертельна ДТП сталася між Драгомирчанами та Чукалівкою у Тисменицькому районі. Внаслідок зіткнення з Volvo 23-річний мотоцикліст загинув на місці. Винуватцеві аварії загрожує до 8 років ув’язнення.

Про це повідомили у поліції Івано-Франківської області.

Відомо, що за кермом Volvo був 39-річний мешканець Івано-Франківська.

«На перехресті доріг, повертаючи ліворуч з головної дороги на другорядну, водій не надав перевагу у русі мотоциклісту. Останній рухався головною дорогою в зустрічному напрямку. В результаті аварії керманич мотоцикла 2001 року народження, мешканець Коломийського району, загинув на місці події», – інформують правоохоронці.

Водій Volvo був тверезий. Правоохоронці відкрили кримінальну справу за порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що призвело до смерті потерпілого. Санкція статті передбачає від 3 до 8 років ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.





Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні