З вікна багатоповерхівки жінка викинула кота

0
З вікна багатоповерхівки жінка викинула кота
Відеозапис того, як жінка викинула з балкона 4 поверху цю тваринку з’явилось в Мережі. На це відреагували зоозахисники, згодом на місце події приїхали поліцейські.

Про це пише ТСН.

"На місці події слідчо-оперативна група встановила особу жінку. Остання пояснила, що тварина заважала їй спати, після чого вона вирішила викинути її з підвіконня четвертого поверху. Тварина отримала поранення, її було передано у ветеринарну клініку. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 299 ККУ "Жорстоке поводження з тваринами", - розповіла ТСН.ua пресофіцерка Обоолонського управління поліції Христина П’ятницька.

За її словами, в помешканні жінки було виявлено ще одного кота. Спільними зусиллями поліцейських та зоозахисників його було вилучено для обстеження.

За даними оболонської поліції, жінка була доставлена до управління для подальшого з’ясування обставин та проведення слідчих дій. Їй загрожує або обмеження волі від року до трьох, або позбавлення волі до трьох років з конфіскацією тварини.

Своєю чергою, зоозахисник, один із засновників організації, яка рятувала цих тварин, Михайло Сторожук в коментарі для ТСН.ua розповів наступне: "Зараз кішка перебуває у ветеринарній лікарні. Її стан - середнього ступеню важкості. Слідчий сказав, що буде кримінальне провадження".

Крім того, у зоозахисній організації зазначають, що назвали кішку Пташкою та після лікування для тварини буде знайдена любляча сім’я.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні