Відома українська акторка показалася з синцями на руці

0
Відома українська акторка показалася з синцями на руці
Відома українська акторка Анна Саліванчук показалася з синцями на руці. Зірка фільму "Свінгери" розповіла, що з нею сталося.

ПРо це пише Уніан.

З'ясувалося, що синці на руці знаменитості, – це наслідок її нещодавньої травми. Акторка разом з синами поїхала на відпочинок до Хорватії, де під час прогулянки вона впала і травмувала руку. Удар був настільки сильним, що вона кілька годин не могла поворушити рукою без сильного болю.

Травми виявилися несерйозними. Саліванчук обійшлася легкими забоями та розтягненням зв'язок в районі грудної клітини. Також Анна вивихнула праву руку, на яку в лікарні їй накладали гіпс.

Зараз акторка почувається краще. У своєму Instagram вона розповіла, що їй вже зняли гіпс, але травмована рука все ще не відновилася до кінця. Зірка опублікувала моторошний кадр, на якому показала синці на руці.

"Я зняла гіпс перед тим, як вирушати до Венеції, бо з ним я б узагалі не змогла вести автомобіль. Але без нього теж важко, бо рука ще не має сили. Я навіть коробку передач не можу переключати, вела лівою рукою і переключала теж лівою", – поділилася знаменитість.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні