Відповідальність за вбивство Ірини Фаріон взяли на себе неонацисти рф

0
Відповідальність за вбивство Ірини Фаріон взяли на себе неонацисти рф
Ввечері 24 липня у соцмережах РФ поширили інформацію, що відповідальність за вбивство Ірини Фаріон взяли на себе російські "націонал-соціалісти" з руху NS/WP.

Про це повідомило російське видання "Asta", яке називає себе "незалежним виданням", передає Еспресо.Захід.

Зазначається, що у телеграм-каналі осередку неонацистського руху NS/WP (National-Socialism/White Power) з'явилося відео, як стверджується, моменту вбивства Ірини Фаріон. У ролику демонструється уривок на десять секунд, де чути жіночі вигуки.

Застереження, відео може шокувати!

"ASTRA порівняла уривок відео з нібито вбивством Фаріон і кадри з місця її смерті і знайшла автомобілі, що збігаються. Втім, робити однозначні висновки щодо вбивства Фаріон ультраправим активістом поки що передчасно", - пишуть у виданні.

Також у відео демонструється маніфест "автономного революційного расиста", який взяв на себе відповідальність за вбивство Фаріон, автор мотивував тим, що екснардепка "розпалює ненависть за мовною ознакою всередині українського суспільства".

"Ролик був опублікований сьогодні о пів на сьому вечора. Першими на нього звернули увагу різноманітні ультраправі ТГ-канали, а потім і ліві активісти", - додають в "Asta".



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні