Відомий астролог розповів, коли закінчиться війна в Україні

0
Відомий астролог розповів, коли закінчиться війна в Україні
24 серпня 2024 року розпочнеться новий річний соляр для України, який принесе нашій країні переродження, а війна може заморозитися або ж українські війська отримають успіх на полі бою і до кінця 2025 року проженуть ворога.

Такий прогноз дав відомий астролог Влад Рос, пише ТСН.

"Після активації нового соляру 24 серпня нас очікуєповне повторення ситуації, яка була спочатку при народженні України. Практично всі будинки зберігаються у річному солярі, що свідчить про те, що цей рік до 24 серпня 2025 року буде відродженням України. Дуже знаменним цього року буде вплив Плутона у поєднанні із Сатурном. Тому це буде повна трансформація нашої країни та особистості. Плутон - це смерть та руйнація, але це ще й переродження. Україна перейде в новий якісний стан і матиме великі супернові можливості", - прогнозує Росс.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні