Стало відомо, хто вбив Ірину Фаріон

1
Стало відомо, хто вбив Ірину Фаріон
Журналісти "Слідство.Інфо" ідентифікували підозрюваного у вбивстві Ірини Фаріон у Львові 19 липня, його звати В'ячеслав Зінченко.

Про це пише Українська Правда з посиланням на Слідство.Інфо.

Деталі: За інформацією видання йдеться про 18-річного В'ячеслава Зінченка. Повідомляється, що станом на 2023 рік Зінченко грав у дніпровській футбольній команді, що діє при місцевій ДЮСШ, а за місяць до вбивства Фаріон брав участь у турнірі "Пульс" в складі команди "Юніори".

25 липня правоохоронці затримали його у Дніпрі за підозрою в умисному вбивстві.

Що передувало: Президент Володимир Зеленський повідомив про затримання в Дніпрі підозрюваного у скоєнні вбивства Фаріон.

За словами очільника МВС Ігоря Клименка, 18-річний затриманий є мешканцем Дніпра. Під час підготовки до злочину він орендував щонайменше три квартири у Львові, а до злочину готувався два місяці. Наразі слідство схиляється до думки, що стрілець - лише виконавець.

"Українська правда" отримала в розпорядження фото 18-річного затриманого, якого правоохоронці обгрунтовано підозрюють у вбивстві громадської діячки та мовознавиці Ірини Фаріон.

В Офісі генпрокурора повідомили, що в Дніпрі правоохоронці завершують процесуальні дії стосовно 18-річного затриманого ймовірного вбивці Фаріон, після цього його доставлять у Львів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
щось підказує, що це підстава, щоб завести слідство на хибний шлях. справжній вбивця не він. потрібно знайти інші докази, а не тільки покази свідків. пістолет, я так бачу, не знайшли, отже відбитків пальців нема. не здивуюсь, як на його тілі не знайдуть слідів пороху.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні