У ТЦК попереджають про нове оновлення даних

4
У ТЦК попереджають про нове оновлення даних
Після закінчення 60-денного терміну, військовозобов’язані й надалі мають обов’язок оновлювати дані. Це потрібно робити, якщо відповідна інформація зазнала змін.

Під час брифінгу Роман Істомін, керівник служби зв’язків з громадськістю Полтавського обласного ТЦК та СП, зробив відповідну заяву, передає Новини PRO.

Він наголосив на тому, що обов’язок оновлювати дані не зникає. Громадяни мають повідомляти про зміни ТЦК.

Постанова Кабміну №1487 визначає, що призовники, військовозобов’язані та резервісти повинні особисто інформувати органи, у яких вони на обліку, інформацію щодо змін персональних даних. Це варто зробити у термін протягом семи днів.

Також потрібно надавати зазначеним структурам відповідні документи, що підтверджують право на відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації. Варто аргументувати підстави.

Звіряють 37 пунктів – у ТЦК пояснили, чи триватиме оновлення даних
У ТЦК та СП розповіли, що уточнення військово облікових даних відбувається за багатьма пунктами. Ідентифікація військовозобов’язаних реалізується за 37 розділами.

Перевіряють такі позиції:

▪️ Адреса реєстрації;

▪️ Прізвище чи ім’я;

▪️ Прізвище батьків;

▪️ Склад сім’ї;

▪️ Освіта;

▪️ Військово-облікова спеціальність;

▪️ Підстава для відстрочки.

До 16 липня призовники, військовозобов’язані і резервісти, попри те, що вони можуть бути заброньованими чи мають відстрочку, були зобов’язані уточнити дані.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-10

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вони ж мають доступ до реєстрів. Хай собі звідти беруть інформацію.
Відповісти
Хай цей,вельми балакучий,речник розповість,як не можливо достоятися в черзі в томуж таки,Полтавському ТЦК,як змушують проходити влк для оформлення відстрочки.
Відповісти
Хай цей,вельми балакучий,речник розповість,як не можливо достоятися в черзі в томуж таки,Полтавському ТЦК,як змушують проходити влк для оформлення відстрочки.
Відповісти
хай 100 тис дармоїдів роблят те що давали на присязі
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні