У поліції розповіли, як підозрюваний стежив за Іриною Фаріон

0
У поліції розповіли, як підозрюваний стежив за Іриною Фаріон
Підозрюваний у вбивстві Ірини Фаріон, 18-річний дніпрянин, ретельно спланував убивство мовознавиці. Деталі повідомили правоохоронці під час брифінгу.

Про це пише Главком.

За їхніми словами, підозрюваний прибув до Львова 9 липня, квартири там він винаймав через «Букінг». Вибирав помешкання, де є балкони. 14 липня та 18 липня він змінював квартири. Останнє житло хлопець винайняв за день до вбивства.

Речі, в яких буде скоєно вбивство – окуляри, панаму, блайзер, шорти, сумку та навіть накладну бороду – дніпрянин переслав сам собі через «Нову пошту» та отримав їх у Львові. Одяг хлопець постійно міняв на різних етапах злочину – під час розвідки, злочину та після його скоєння. Бороду він так і не використав.

Окуляри підозрюваного закривали пів обличчя, що ускладнило правоохоронцям його пошук. Перед убивством хлопець сидів непоршуно 2-2,5 години, нікуди не відходив. А напередодні вбивства, коли підозрюваний побачив, як Ірина Фаріон підходить до свого під’їзду, навіть не повернув голову.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні