Затриманому ймовірному вбивці Фаріон загрожує 15 років ув'язнення

0
Затриманому ймовірному вбивці Фаріон загрожує 15 років ув'язнення
Підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон, якого затримали 25 липня у Дніпрі, оголосили про підозру.

Про це повідомив заступник генерального прокурора України Антон Войтенко.

З його слів, йдеться про підозру за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України — умисне вбивство. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті — позбавлення волі строком на 15 років.

"Прокурорами в ході досудового розслідування було проаналізовано великий масив інформації, який міститься в матеріалах кримінального провадження. Наразі погоджено повідомлення по підозру особі, яка була вчора затримана в місті Дніпро за ч. 1 статті 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Крім того, прокурорами подано до Галицького районного суду міста Львова клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без внесення застави. Саме на такому запобіжному заході наполягатимуть прокурори в суді", - сказав він.

Нагадаємо, в Дніпрі затримали підозрюваного у вбивстві Фаріон. Підозрюваному, який міг стріляти в мовознавицю Ірину Фаріон, виповнилося 18 років.

Президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що незабаром має з'явитися більше інформації про затримання підозрюваного. Глава держави доручив главі МВС Ігорю Клименку надати суспільству всю необхідну інформацію про вбивство.

У Львові ввечері, 19 липня, стріляли в Ірину Фаріон. Пізніше того ж дня медики повідомили, що її поранення виявилися несумісними з життям. Офіс генерального прокурора вночі, 20 липня, кваліфікував злочин як умисне вбивство.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні