Відомий український співак висловився про готовність піти на фронт

0
Відомий український співак висловився про готовність піти на фронт
Український співак MELOVIN відповів, чи готовий поповнити лави ЗСУ.

Про це пише ТСН.

Виконавець уже не вперше відверто говорить про страх перед призовом. І з часом, додає співак, його ставлення до цього питання не змінилося – він так само боїться. Водночас зараз MELOVIN докладає всіх зусиль, щоб бути корисним у тилу й дійсно вважає себе на своєму місці.

"У мене не змінились думки щодо ймовірної служби, тому що мій страх вмерти нікуди не дівся, як і у кожної психічно здорової людини. Є люди, які живуть цим – військовою справою. Є люди, які оперують; є люди, які співають; є люди, які займаються мистецтвом. Є різні люди, які займають свої ніші. Я не скажу, що моя професія важливіша за ту професію, за ту оборону, яку несуть хлопці й дівчата", - пояснив Melovin в інтерв'ю "Show 24".

Тим не менш, як зізнається артист, у разі вручення йому повістки він сприйме це за свою долю та все ж піде на захист України, попри свій величезний страх.

"У жодному разі я не назву свою роботу культурним фронтом. Мене дуже це дратує. Я лише просто сказав, що, звичайно, я с*у. Призвуть – я не знаю, куди діватися. Значить так і буде, значить така доля – піти й захищати кордон України. Зрозуміють, що моя робота може принести щось більше державі – дякую і на цьому", - додав артист.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні