У селі водійка авто на смерть збила дитину

0
У селі водійка авто на смерть збила дитину
На трасі М-15, у межах села Орлівка Одеської області, 25 липня сталась смертельна ДТП: легковик наїхав на 6-річного хлопчика. У той же день місцеві жителі вийшли на мітинг, вимагаючи негайних дій від влади.

Про це 26 липня повідомили в Ізмаїльській районній військовій адміністрації.

За даними поліції, 37-річна водійка легковика ВАЗ не вибрала безпечну швидкість та наїхала на 6-річного хлопчика, коли той вибіг на дорогу. Дитина отримала травми, несумісні з життям, та померла у лікарні. Щодо події вирішується питання про внесення даних до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, за що загрожує від трьох до восьми років увʼязнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Того ж дня жителі Орлівки вийшли на мітинг та перекрили рух на автодорозі М-15. Вони вимагали негайних дій від місцевої влади. В.о. голови Ізмаїльської РВА Сергій Проданов та Ренійський міський голова Ігор Плєхов зустрілись з мітингарями та обговорили ситуацію.

"Було прийнято рішення щодо встановлення обмежень швидкості на даній ділянці дороги шляхом установки лежачих поліцейських. Також заплановано проведення додаткових заходів для підвищення безпеки дорожнього руху та зниження ризику подібних інцидентів у майбутньому", — йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні