В українському місті встановили пам'ятник військовому рф

0
В українському місті встановили пам'ятник військовому рф
У тимчасово окупованому Маріуполі окупанти встановили пам’ятник російському військовому, який брав участь у захопленні міста.

Про це повідомляє Маріупольська міська рада.

Йдеться про російського військового з Іркутська Едуарда Дьяконова, який загинув у Маріуполі. Він брав участь у захопленні міста та вбивстві мирних людей. Пам'ятник окупанту встановили на одній з ділянок проспекту Миру, де росіяни роблять "алею героїв".

"Тепер загарбники намагаються зробити з вбивці "героя" та навʼязати це маріупольцям, які виживали під російськими обстрілами. У кожній родині є загиблі родичі, друзі та колеги. Одночасно окупанти намагаються максимально русифікувати окупований Маріуполь та знищити усе, що нагадує про його приналежність до України", - йдеться у повідомленні.

У міській раді нагадали, що окупанти вже демонтували пам'ятник жертвам Голодомору, захисникам України та знищили усі мурали.

"Замість цього вони встановлюють пам'ятні знаки вбивцям та вже проводять опитування щодо пам'ятників Леніну, Сталіну та Катерині II", - йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні