Скільки територій України залишаться під контролем рф у разі припинення вогню

0
Скільки територій України залишаться під контролем рф у разі припинення вогню
Припинення вогню без виведення російських загарбників з тимчасово окупованих територій України надасть Росії можливість для подальших атак.

Про це заявив посол України в Туреччині Василь Боднар, повідомляє РБК-Україна з посиланням на Euronews.

Він зазначив, що вирішення проблеми російської окупації, яка триває вже понад два роки, полягає у захисті територіальної цілісності України в межах міжнародного права.

"Будь-яка інша пропозиція рішення не повинна прийматися до розгляду, і з цієї причини ми відхилили її", - зауважив посол.

Він додав, що багато країн пропонували ідею припинення вогню, але не замислювалися про її наслідки.

Припинення вогню, за словами Боднара, залишить 25% території України під контролем Росії, яка виграє час для посилення своїх можливостей і відновлення нападів на Україну.

"Наші методи забезпечення миру дуже прості - це виведення російських військ і збереження міжнародного права, тоді ми можемо почати говорити про інші можливості", - пояснив Боднар.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні