У мережі показали, як ЗСУ дурять росіян

0
У мережі показали, як ЗСУ дурять росіян
Українські військові успішно використовують макети військової техніки для дезорієнтації російських загарбників, змушуючи їх витрачати дорогі ракети та інші ресурси на фальшиві цілі.

Про це повідомляють Повітряні сили ЗСУ.

"Хибні позиції ППО, стоянок літаків та іншої техніки Повітряних Сил ефективно працюють. Ворог витрачає більше ресурсів, засобів розвідки, балістичних та крилатих ракет, ударних БпЛА, а ми – зберігаємо людей і техніку, та б'ємо у відповідь!" – йдеться у повідомленні.

Військові підкреслюють важливість використання макетів у сучасній війні, зазначаючи, що "макетів, як і дронів, багато не буває, чим буде більше, тим краще".

На підтвердження ефективності цієї тактики Повітряні сили опублікували відео, на якому зафіксовано, як російські ракетні комплекси "Іскандер" атакують українські макети РЛС та Patriot.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні