Українські військові можуть залишитись без зарплат уже наприкінці вересня

1
Українські військові можуть залишитись без зарплат уже наприкінці вересня
Українські військовослужбовці ризикують залишитися без зарплат уже наприкінці вересня 2024 року. Це станеться, якщо парламент не встигне ухвалити низку необхідних рішень.

Про це заявила голова бюджетного комітету Верховної Ради Роксолана Підласа в інтерв'ю "Економічній правді".

Вона підкреслила, що підвищувати податки необхідно було ще раніше, оскільки з 1 вересня уряд "шукатиме додаткові кошти на фінансування Сил оборони" у платників податків.

"Коли робили наближення видатків, то в розписі "переставляли" кошти з комірки видатків на зарплату у вересні, жовтні, листопаді в комірку закупівлі зброї на початку року", - пояснює вона.

Про те, що державі доведеться підвищувати податки, було відомо на початку року. Однак уряд до останнього відкладав непопулярне рішення, зазначає видання.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давайте депутатів залишемо без зарплат. Вони стільки накрали що і внукам залишиться. Про інших чиновників із захмарними зарплатами вже і не згадуватиму
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні