Що не можна робити перед виходом з дому

0
Що не можна робити перед виходом з дому
При виході з дому потрібно дотримуватися деяких прикмет і забобонів, які допоможуть вам вдало дістатися місця призначення і успішно адаптуватися до нових умов.

Про це інформує Ukr.Media.

Ось деякі з них.

Не дивитися в дзеркало при виході з дому (за винятком наведеного нижче випадку). Це може призвести до того, що ви забудете щось важливе або втратите свою удачу.

Не повертатись у будинок, якщо ви щось забули. Це може призвести до того, що ваша подорож буде невдалою або небезпечною. Якщо ви все-таки вирішили повернутись, то потрібно подивитися в дзеркало і посміятися, щоб зняти негатив.

Не говорити домочадцям, коли повернетесь. Це може призвести до того, що ви не повернетеся або повернетеся з великим запізненням.

Не проходити під сходами, не наступати на тріщини на асфальті, не зустрічати чорних кішок та інших поганих знаків. Це може призвести до того, що ви зіткнетеся з перешкодами чи нещастями в дорозі або на новому місці.

Не сідати у транспорт поряд із порожнім місцем. Це може призвести до того, що ви будете самотні або нещасливі в коханні.

Не сідати на валізу чи сумку перед від'їздом. Це може призвести до того, що ви довго чекатимете свій транспорт або втратите свій багаж.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні