У Туреччині висунули звинувачення Заходу через Україну

0
У Туреччині висунули звинувачення Заходу через Україну
Президент Туреччини Реджеп Таїп Ердоган заявив, що "західні військові барони" наживаються на війні в Україні та продовжують підливати бензин у вогонь.

Про це пише Главред з посиланням на Anadolu.

За словами турецького лідера, Анкара з першого дня намагалася стабілізувати поширення конфлікту і прагнула його закінчити. Водночас, нічого не вдалося нібито через дії західної сторони.

"Ніхто не виграв від цієї кривавої бійні, крім західних військових баронів. Вони, як і раніше, підливають бензин у вогонь і роблять усе можливе, щоб розпалити його. Ми ж працюємо над встановленням миру і стабільності", - сказав Ердоган.

Турецький лідер додав, що попри зусилля Анкари, конфлікт триває, проте вдалося запобігти поширенню "цієї пожежі" на Чорне море. У цьому нібито допомогла збалансована політика та справедливі вчинки Туреччини "у відносинах між нашими двома сусідами".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні