Відомий екстрасенс розповів, чим закінчиться війна в Україні

0
Відомий екстрасенс розповів, чим закінчиться війна в Україні
Едгар Кейсі - американський містик, медіум, цілитель та екстрасенс, який жив і працював, переважно, у XX столітті, і свого часу зробив безліч різноманітних пророкувань про майбутнє, більшість з яких збулися.

Про це розповів Едгар Кейсі, пише УНІАН.

Едгар Кейсі - передбачення про Україну
Унікальний метод Кейсі полягав у тому, що він входив у транс, через що здавалося, ніби він спить, тому його прозвали "Сплячим пророком". Дивно, але ще 1938 року він передбачив, що в Україні почнеться війна, і навіть назвав дату - 2014 рік. Кейсі вважав, що гряде велика війна в Європі, а бойові дії почнуться саме в Україні. Те, що сказав Едгар Кейсі про Україну, сучасні історики сприймають, як правдиве пророцтво, бо справді у 2024 році бойові дії розпочалися у Східній Україні, а також Україна втратила Крим.

Щодо великої війни та її закінчення Кейсі не називав жодних точних дат, натомість сказав, що конфлікт закінчиться раптово, а після настане період процвітання та миру.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні