В Україні масове нашестя отруйних павуків: що робити

0
В Україні масове нашестя отруйних павуків: що робити
В Україні активізувалися отруйні павуки – вони почали частіше нападати на людей. У тих людей, які мають схильність до алергічних реакцій, внаслідок таких укусів можуть виникнути небезпечні для життя ускладнення.

Отрута таких павуків вражає центральну та периферичну нервову систему. Про це розповів завідувач відділення інтенсивної терапії "Охматдиту" Олександр Урін у коментарі в ефірі Київ 24.

"Ця отрута, яка є саме у цих павуках, вона вражає центральну та периферичну нервову систему. І самі ускладнення, пов’язані з ними, будуть розповсюджуватися через всю систему, і якщо людина страждає якимись хронічними захворюваннями чи має схильність до алергічних реакцій чи бронхіальну астму, наприклад, то в неї можуть бути загрозливі для життя ускладнення", – зазначив Урін.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні