У селі чоловік через сильний вітер перевернувся на човні і зник під водою

0
У селі чоловік через сильний вітер перевернувся на човні і зник під водою
На Тернопільщині чоловік через сильний вітер перевернувся на човні і зник під водою. Нещасний випадок стався на річці Збруч в Чортківському районі. За словами місцевих жителів, чоловік рибалив на річці, не втримався у човні і випав з нього.

Про це повідомляє ДСНС Тернопільщини.

Нещасний випадок стався о 18:53 28 липня на річці Збруч у селі Кокошинці Гримайлівської громади Чортківського району. До оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що внаслідок перекидання човна на річці Збруч під водою зник 40-річний чоловік.

«До пошуків зниклого залучили один рятувальний човен та 5 рятувальників. Пошуки не дали результатів. 29 липня пошукові роботи продовжились із залученням водолазів. Всього на місці події працює 12 бійців ДСНС, 4 одиниці техніки. До пошуків залучено і місцеве населення», – повідомили в ДСНС Тернопільщини в понеділок, 29 липня.

Наразі тіла 40-річного місцевого чоловіка ще не знайшли. Рятувальники Тернопільщини зазначають, що людям слід обережно поводитися біля водойм під час відпочинку чи риболовлі. В Службі порятунку повідомили, що 28 липня стався ще один нещасний випадок, який завершився щасливо. Він трапився у Тернополі на пляжі «Циганка». Там, внаслідок сильного вітру перекинувся човен з рибалкою. Чоловік, опинившись у воді, не міг самостійно дістатися берега.

Очевидці на місце події викликали рятувальників. Бійці ДСНС оперативно прибули на місце і витягнули з води чоловіка. Його передали в руки медикам бригади швидкої допомоги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні