П'яний начальник колонії пістолетом погрожував співробітнику СТО

0
П'яний начальник колонії пістолетом погрожував співробітнику СТО
На Черкащині начальник виправної колонії погрожував зброєю працівникові СТО. Його затримало ДБР.

Про це повідомляє пресслужба ДБР.

За її даними, йдеться про начальника "Старобабанівської виправної колонії". За словами правоохоронців, він 24 липня перебував на станції СТО під Уманню у нетверезому стані.

Слідство встановило, що під час розмови з працівником станції техобслуговування начальнику колонії не сподобалося, як йому відповідали, і він почав розмахувати своєю вогнепальною зброєю, погрожуючи нею своєму опоненту.

"Спершу він дістав пістолет і приставив його до живота опонента, а потім навіть вистрілив у стіну", — йдеться у повідомленні.

Наразі чоловікові вже висунули підозру в хуліганстві. За цією статтею йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Варто зазначити, що правоохоронці не розкривають імені підозрюваного, проте "Телеграф", дослідивши дані з відкритих джерел, дізнався, що може йтися про Чорнописького Валентина. Саме він, згідно з реєстрами, значиться на посаді начальника "Старобабанівської виправної колонії".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні