Від отриманих на фронті поранень загинули четверо Героїв з Волині

0
Від отриманих на фронті поранень загинули четверо Героїв з Волині
До Луцька вдруге за день надійшла трагічна звістка з фронту. На Донеччині загинув 28-річний Герой Олексій Цехош.

Про це повідомив міський голова Ігор Поліщук.

Лучанин Цехош Олексій Васильович, 26.06.1996 року народження був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду командира 2 мотопіхотного відділення 2 мотопіхотного взводу 2 мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону.

Сержант Цехош Олексій Васильович загинув 27.07.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України в районі населеного пункту Залізне Донецької області.

На Волинь вчергове надійшла трагічна звістка. На Харківщині загинув 32-річний Герой Петро Корука.

Про це повідомляє Боратинська громада.

Трагедія сталась 27 липня 2024 року. Житель села Городище, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, отримав поранення несумісні з життям під час мінометного обстрілу противника біля населеного пункту Стариця Чугуївського району Харківської області.

Про дату та час поховання буде повідомлено додатково.



Обірвалось життя захисника з Волині Анатолія Демчука.

Про це повідомляє Олицька громада.

Помер військовослужбовець Анатолій Сергійович Демчук - житель села Жорнище, 08.05.1986 р. н.

Захисник України, старший стрілець з січня 2024 року став на захист України, боронив рідну землю від російських окупантів, боровся за свободу та незалежність Батьківщини.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого воїна. Розділяємо разом з вами біль втрати, сумуємо разом з вами. Навіки пам’ять про захисника України буде жити у наших серцях та вічним болем залишиться в душах рідних і близьких людей», - кажуть у громаді.

У вівторок, 30 липня, орієнтовно о 10:30 годині, жителів сіл Дерно, Хром’яків, Дідичі, Залісоче, селища Олика, сіл Чемерин, Носовичі, Жорнище та усіх небайдужих мешканців громади просять вийти та гідно зустріти траурний кортеж захисника Анатолія Демчука, який виїде з Луцька о 10 годині.

Орієнтовно о 11 годині відбудеться прощання з Героєм в рідній домівці воїна за адресою: село Жорнище вулиця Затишна, 38.

Заупокійну панахиду відправлять орієнтовно о 12 годині в храмі Великомученика Димитрія Солунського села Жорнище.

Поховають воїна в рідному селі Жорнище, на місцевому кладовищі.



Від отриманого на фронті поранення обірвалося життя 34-річного Героя з Волині Василя Кузьмича.

Про це повідомляє Колківська громада.

Захисник отримав поранення 18 липня 2024 року на Донеччині в районі населеного пункту Побєда під час виконання бойового завдання, пов'язаного із захистом нашої Батьківщини.

25 липня 2024 року Герой помер в КПН «Запорізька клінічна лікарня» Запорізької області.

«Його героїзм і самовідданість ніколи не будуть забуті. Закликаємо всіх мешканців громади зібратися для зустрічі невинно вбитого Воїна живим коридором шани, щоб схилити голову перед подвигом Героя і розділити біль з його рідними», - кажуть у громаді.

Інформація про час і місце зустрічі буде оголошена додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні