Росіяни хочуть захопити стратегічно важливе українське місто

0
Росіяни хочуть захопити  стратегічно важливе  українське місто
Росіяни далі тиснуть на українські позиції на Донбасі і наразі можуть просуватися до ключового міста на сході країни.

Про це пише CNN, передає ТСН.

Журналісти зазначають, що йдеться про місто Покровськ, втрата якого може поставити під загрозу всю стратегічну лінію постачання Сил оборони.

ЗС РФ місяцями працювали над цим питанням і розтягували українських військових по всій лінії фронту, намагаючись захопити якомога більше земель ще до того, як почнуться поставки західного озброєння і посилення мобілізації дасть ефект.

Спочатку досягнення противника могли бути поступові, після чого російські окупанти нібито стрімко почали рух до Покровська Донецької області.

"Це стурбувало як Україну, так і західних союзників", - пише видання.

У CNN підсумували, що якщо плани ЗС РФ щодо захоплення Покровська будуть реалізовані, тоді на Україну можуть чекати наслідки. Наразі окупанти змушують Сили оборони витрачати всі зусилля на оборонну операцію, а не підготовку до контрнаступу.

Напередодні в американському Інституті вивчення війни (ISW) писали, що ЗС РФ перебували всього за 20 км від Покровська і продовжують здійснювати інтенсивні дії для захоплення міста.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні