Відомий український співак розповів, чому боїться йти на фронт

0
Відомий український співак розповів, чому боїться йти на фронт
Соліст українського гурту "ADAM" Михайло Клименко, який відомий хітами "Повільно", "Таку як є" та "Щаслива", висловився про мобілізацію.

Про це співак заявив в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк, пише УНІАН.

Чоловік зізнався, що виріс у родині військовослужбовця. Але відверто заявив, що боїться йти на фронт.

"Я з дитинства був у тата на роботі і для мене взагалі важко сприймається все військове. Дуже незрозуміла для мене історія. Я не доброволець, бо, чесно кажучи, я реально боюся цього всього. Я взагалі по життю не сміливець. Ніколи ні з ким не бився, не катався на мотоциклах, не ламав руки та ноги. Я такий трохи боягуз. Така вже я людина", - сказав Михайло.

Проте співак все одно вже оновив свої дані та має військовий квиток. Зараз чоловік активно допомагає волонтерською діяльністю захисникам та збирає донати на концертах.

"У мене є про що думати зараз. Я думаю про своїх дітей, в першу чергу, про свою дружину, батьків. Про тих, кого я забезпечую, з ким я живу, про кого я піклуюсь. А далі буде видно", - наголосив Клименко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні