Підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон надали охорону через погрози її доньки

0
Підозрюваному у вбивстві Ірини Фаріон надали охорону через погрози її доньки
Підозрюваному у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон 18-річному В’ячеславу Зінченку надали охорону через погрози, які прозвучали на його адресу від її доньки Софії Семчишин під час засідання суду у Львові.

Про це в інтерв’ю Українським новинам заявив адвокат підозрюваного Ігор Сулима, коментуючи слова Семчишин, яка побажала юнакові "здохнути в тюрмі" і що вона зробить все для цього.

"За погрози вбивством і розправою можна притягнути до відповідальності. Нехай при мені це скаже. Проти неї буде порушено карну справу. Якщо є відеозапис з погрозами, то я витребую його", - сказав адвокат.

За його словами, через погрози на адресу Зінченка йому вже дали охорону.

"Ми звернулися – і йому надали. Але не робіть поспішних висновків щодо нього. Час покаже. Я не виключаю, що він це зробив, але я сумніваюсь в цьому. Якщо він винен – буде сидіти. Якщо не винен – я доб’юся його виправдання. Але мають бути беззаперечні докази провини", - наголосив адвокат.

Сулима не виключає, що такі докази є у слідства, але захисту їх ще "не відкривали".

Він додав, що Зінченка утримують в нормальних умовах, проте не став розповідати, де саме.

"Його утримають в нормальних умовах. Він не скаржиться. Нормальні умови, нормальне перебування в межах того, як воно може бути", - розповів захисник.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні