За якої умови може закінчитися допомога США для України

0
За якої умови може закінчитися допомога США для України
Якщо на виборах президента США переможе кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп, може з'явитися кінцева дата американської допомоги Україні. Проте це не буде зроблено одномоментно.

Таку думку у розмові з Телеграфом висловив експерт та керуючий директор Alliance for Securing Democracy при Німецькому фонді Маршалла Девід Сальво.

За його словами, він не очікує миттєвих змін в американській політиці щодо України, якщо Трамп стане президентом США. Вони можуть відбутися з часом.

"І політика може бути більш тонкою, аніж ми боїмося. Ми боїмося, що за ніч просто перестане надходити військова допомога. Не впевнений, що все буде настільки чорно-білим. Я дійсно думаю: якщо Трамп переможе, ймовірніше, що буде певна кінцева дата надання американської військової допомоги Україні. Можливо, це станеться не одразу, а через два-чотири роки. Гадаю, що це стає більш правдоподібним сценарієм", — зазначив Девід Сальво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні