Відомий український співак відповів, чому не відмовиться виступати для депутатів

0
Відомий український співак відповів, чому не відмовиться виступати для депутатів
Відомий український співак Melovin, який раніше відповів, чи готовий поповнити лави ЗСУ, зізнався, що не планує відмовлятися від корпоративів у депутатів. Артист заявив, що його не хвилює хейт з боку українців.

Про це пише OBOZ.UA.

Як пояснив виконавець, під час повномасштабного вторгнення у співаків немає вибору. Аби заробити на життя, доводиться виступати в усіх, хто запрошує. Тому Melovin не хоче відмовлятися від можливості заспівати перед нардепами чи заможними українцями. Однак він наголошує, що серед присутніх на корпоративі не має бути росіян.

"Дай Бог, щоб було замовлення. Бо кожна команда - це сім'ї. Ніхто, окрім нас, про них не подумає. Тому я не відмовлюся виступити у депутатів чи в якихось дуже заможних українців з однієї причини: за мною стоять люди. І чхати я хотів на хейт. Аби не у росіян виступати - от така моя позиція. Нас запрошували - так, було таке. Наші, українці. Але ми дізнавалися, що там будуть росіяни, і відмовлялися від пропозицій. Не заслуговують росіяни чути українських співаків. Вони гідні лише отримати квитки на концерт Кобзона", – заявив артист в інтерв'ю.

Також знаменитість розповів про заробітки під час війни. Melovin не приховує, що дохід дуже змінився після 24 лютого 2022 року, він став меншим. Разом з тим виконавець не скаржиться, бо останнім часом в нього з'явилися запити на приватні виступи.

"Я не маю якихось нечуваних гонорарів. І моє життя зовсім не таке, як було до повномасштабної війни. Не заробляю багато, але вистачає. З'являються запити на комерційні виступи. Останній корпоратив – весілля – був у Львові. Люди продовжують жити, і я не вважаю, що святкувати особисті свята зараз недоцільно. Все на часі – емоції, любов ", – додав Melovin.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні