У Польщі мікроавтобус з українцями влетів у вантажівку: є загиблий і постраждалі

0
У Польщі мікроавтобус з українцями влетів у вантажівку: є загиблий і постраждалі
У Польщі у вівторок, 30 липня, біля міста Познань у ДТП потрапив мікроавтобус Fiat Ducato, в якому їхали українці. Автобус із пасажирами врізався в задню частину вантажівки, водій загинув, решта людей постраждали.

Про це повідомляє 24 канал із посиланням на МЗС України.

Аварія сталася на автомагістралі А2 у селі Тульце.

"В автобусі окрім водія було семеро пасажирів. Серед них один громадянин Польщі, решта громадяни України. Лише одна людина серйозно не постраждала. 62-річний водій-українець загинув на місці, інші були доставлені в лікарню. Стан двох постраждалих оцінюють як важкий – 83-річної жінки та 62-річного чоловіка", – сказано в повідомленні.

Деякі постраждалі були затиснуті в мікроавтобусі – для того, щоб їх звільнити, знадобилася допомога рятувальників. Траса А2 була заблокована протягом кількох годин.

За попередніми даними, причиною аварії стала необережність водія, проте точні обставини події мають з’ясувати слідчі.

В МЗС України зазначили, що автобус з українцями врізався в задню частину вантажівки на ділянці автомагістралі, де тривають роботи з будівництва смуги. Шістьох пасажирів було госпіталізовано з ушкодженнями різного ступеня тяжкості. Стан постраждалих оцінюється як стабільний.

За фактом ДТП було відкрито кримінальне провадження. Ця справа перебуває на контролі Генерального консульства України у Вроцлаві.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні