На фронті загинули п'ятеро Героїв з Волині

0
На фронті загинули п'ятеро Героїв з Волині
На війні з російськими окупантами загинув Герой з Доросинівської громади Олександр Валерійович Дубчук, 1990 року народження.

Про це повідомили у Доросинівській громаді.

Житель села Доросині, уродженець села Студині загинув 28 липня 2024 року під час виконання бойового завдання, мужньо виконавши військовий обов'язок в районі населеного пункту Парасковіївка, Покровського району, Донецької області.

На території Доросинівської громади оголошена триденна жалоба з 1 серпня по 3 серпня включно

Про зустріч та похорон повідомлять згодом.



Цуманська громада знову в скорботі. На щиті на вічний спочинок повертається в рідне село Знамирівка Луцького району Герой Віктор Анатолійович Піддубний.

Про це повідомили у Цуманській громаді.

Захисник Вітчизни народився 27 жовтня 1974 року.

27 лютого 2024 року був мобілізований до 6-го Волинського прикордонного загону Державної прикордонної служби України та зарахований на посаду інспектора прикордонної служби 3-ї категорії відділу прикордонної служби зенітно-ракетних засобів військової частини.

Загинув 30 липня 2024 року в результаті штурмових дій ворога в районі населеного пункту Білогорівка Луганської області. У Героя залишилися дружина і троє дітей.

Про чин поховання Героя буде повідомлено додатково.



Другий день поспіль надходить страшна звістка у Горохівську громаду - на війні з російськими окупантами загинув Артур Анатолійович Данилюк, 2002 року народження.

Про це повідомили у Горохівській громаді.

У п'ятницю, 2 серпня 2024 року об 11:00 год. біля символічного хреста «Борцям за волю та незалежність України» в м.Горохів, громада зустріне загиблого у боротьбі проти окупантів уродженця села Озерці Артура Данилюка.

Чин похорону відбудеться цього ж дня в с.Озерці.

Артур Данилюк служив військовим командиром 1 взводу, 5 роти, 2 механізованого батальйону. Безстрашно вибивав окупантів із української землі, бо розумів, що на ньому та побратимах зараз тримається все майбутнє України.

Та 23 липня відбувся його останній бій… Герой повертається на щиті у рідний край.

Згідно з розпорядженням міського голови 01-04 серпня 2024 року в громаді оголошено дні жалоби.



На війні загинув Герой із Заболоття Івчук Леонід Володимирович.

Про це повідомили у громаді.

Молодший сержант отримав поранення несумісне з життям під час ворожого мінометного обстрілу позицій 31 липня.

«Небесне воїнство поповнилось ще одним Ангелом, на землі якому вічна слава і пам'ять! Висловлюємо глибокі співчуття сім’ї, рідним та близьким, друзям, бойовим побратимам та знайомим Леоніда Івчука. Поділяємо ваш біль та схиляємо голови в глибокій скорботі.Дякуємо за подвиг в ім’я життя, наш Герою. Спочивай з миром!», - йдеться у дописі.

Зустріч Героя відбудеться у п'ятницю, 2 серпня. Про точний час зустрічі й поховання Леоніда Івчука повідомлять додатково.



Колківська громада на Волині знову зазнала болісної втрати. захищаючи нашу Батьківщину від російських загарбників, загинув вірний син України Степан Васюхник, 1968 року народження.

Про це повідомили у Колківській громаді.

Захищаючи Україну, загинув 56-річний житель села Старосілля.

Старший стрілець-оператор 2 мотопіхотного відділення 1 мотопіхотного взводу 3 мотопіхотної роти мотопіхотного батальйону, сержант Васюхник Степан Федорович був призваний на військову службу по мобілізації 23 травня 2024 року.

Загинув Захисник України 31 липня 2024 року. Герой, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність, отримав поранення несумісні з життям під час виконання бойового завдання в Донецької області.

Про дату та час поховання буде повідомлено додатково.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого Героя. Це непоправне горе важко пережити, і ми спільно з вами переживаємо цей тяжкий момент. Нехай він знайде вічний спокій у Царстві Небесному, а пам'ять про нього залишиться живою серед нас. Вічна пам’ять і шана загиблому земляку!» - йдеться у дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-22

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні