На заході України знайшли тіло чоловіка, якого шукали 10 днів

0
На заході України знайшли тіло чоловіка, якого шукали 10 днів
За допомогою дрона поліцейські виявили тіло безвісти зниклого тернополянина. Його розшукували впродовж десяти днів.

Про це повідомили у поліції Тернопільської області.

22 липня правоохоронці отримали повідомлення про безвісти відсутнього Горошка Ярослава Івановича 1952 року народження. Чоловік 20 липня в обідню пору вийшов з дому і не повернувся. Рідні спочатку самотужки намагалися знайти дідуся, а після марних пошуків звернулися за допомогою до працівників поліції.

До пошукових робіт залучалися кінологи поліції та спеціалісти-криміналісти, які задля обстеження важкодоступних ділянок місцевості використовували безпілотний літальний апарат, який допомагає швидко й ефективно перевірити великі площі, надаючи детальну відеозйомку з висоти.

31 липня, керуючи безпілотним літальним апаратом, старший спеціаліст-криміналіст Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Тарас Пиріжок оглядав територію неподалік місця проживання й через кілька годин поблизу складських приміщень у селі Байківці зафіксував тіло чоловіка. Ним виявився розшукуваний Горошко Ярослав Іванович.

Слідчо-оперативна група Збаразького відділення поліції, яка виїжджала на місце події, на тілі померлого ознак насильницької смерті не виявила.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні