Померла народна артистка України

0
Померла народна артистка України
На 80 році життя відійшла у засвіти народна артистка України Людмила Приходько, яка зіграла понад 150 ролей у драмах, комедіях, трагікомедіях, поетичних виставах та кіно.

У четвер, 1 серпня, про смерть артистки повідомили у Волинському академічному українському облмуздрамтеатр ім. Тараса Шевченка, пише ВСН.

«Людмила Іванівна Приходько була лауреаткою літературно-мистецької премії імені Лесі Українки та «Київської книги року» – 2023, кавалером «Ордена княгині Ольги» ІІІ ступеню та ордена «Берегиня України». Прощання з народною артисткою відбудеться у фойє театру 2 серпня з 10:00», – повідомили у драмтеатрі.

У соцмережах згадують про Людмилу Приходько та висловлюють співчуття рідним.

«У таке велике свято відійшла у засвіти і наша Народна… Людмила Іванівна Приходько – Народна артистка, прима Волинського драматичного театру, талановита навчителька і світла Людина. Світла і вічна памʼять!» – написала народна депутатка України Ірина Констанкевич.

«Просто не віриться... Вона єднала собою дух землі Тарасової і Лесиної... Світла пам'ять», – зауважила поетеса Ніна Горик.

«Сумно... Справді, це була велика Постать у культурному середовищі Волині. Вічна пам'ять...» – додала Лариса Семенюк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні