Скільки часу після мобілізації військові можуть воювати на передовій

0
Скільки часу після мобілізації військові можуть воювати на передовій
Військовослужбовець 79-ї ОДШБр Олександр Соколенко з позивним "Блогер" вважає, що потрібно встановити чіткі терміни служби. Він наголосив, що людина може воювати на передовій не більше року.

Про це він сказав у проєкті "Спостережний пост" з ведучими Наталією Нагорною та Юлією Кирієнко, пише ТСН.

Військовий зазначив, що в Україні потрібна демобілізація, бо на фронті є дуже багато втомлених людей, яким потрібен перепочинок.

"У всьому є свій розумний термін. Втомлена людина - некорисна. Дуже шкода, що зараз мобілізовані люди, які потрапляють в армію, вони йдуть назавжди. Невідомо, що і як. Якби у нас буди терміни - хай і великі. Але рік бойових дій - це дуже багато", - сказав "Блогер".

Військовий переконаний, що українські захисники повинні мати можливість відпочити. Він додав, що дуже багато б повернулось до армії.

"Це б підвищило нашу ефективність. Людина б знала, що у неї є час відпочити. Я знаю таких хлопців, які підуть додому, вони б відпочили, а потім повернулись", - сказав Олександр Соколенко.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні