На заході України через п'яного водія авто загинула 16-річна дівчина

0
На заході України через п'яного водія авто загинула 16-річна дівчина
У Мостиськах поліцейські затримали водія, який в стані алкогольного сп’яніння здійснив смертельну ДТП, у якій загинула 16-річна пасажирка.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 1 серпня після опівночі на вулиці Шевченка у місті Мостиська Яворівського району.

"Встановлено, що водій автомобіля керував транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Він затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід", – повідомляють у поліції.

Як попередньо встановили правоохоронці, 23-річний житель одного з сіл району Яворівського району, який був за кермом автомобіля Kia Sportage, не впорався з керуванням і в’їхав у електроопору. Від отриманих внаслідок ДТП травм пасажирка легковика, 16-річна мешканка Яворівського району, загинула на місці події. Водій отримав тілесні ушкодження та був госпіталізований.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Загибла була ученицею одинадцятого класу
Як повідомила начальниця відділу освіти, молоді та спорту Мостиської міської ради Надія Гнатовська, у ДТП загинула учениця 11 класу Роксолана Панило.

"Непоправне горе сколихнуло сьогодні всю освітянську спільноту Мостиської ТГ, а особливо шкільні родини ОЗ "Твіржанський ЗЗСО І-ІІІ ст. – ЗДО", Раденицького ЗЗСО І-ІІ ступенів: передчасно обірвалося життя учениці 11 класу Роксолани Панило! Завжди весела, життєрадісна, талановита, творча, добра дитина відійшла у вічність у час своєї квітучої юності. Скільки мрій, планів, бажань обірвала страшна трагедія. Біль невимовної втрати огортає серця. Висловлюємо найщиріші співчуття батькам, сестричкам, всім, хто знав цю милу дівчинку, розділяємо ваш неосяжний біль", – йдеться у повідомленні.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні