На фронті загинув військовий з Волині

0
На фронті загинув військовий з Волині
На Волинь вчергове надійшла скорботна звістка. На війні загинув Герой з Сергій Гордій.

Про це повідомили у Бубнівському ліцеї Локачинської селищної ради.

Під час навчання в Бубнівській школі Сергій проявив себе старанним та відповідальним учнем, вірним та щирим товаришем для своїх однокласників й друзів, займався спортом,зростав хоробрим та чуйним хлопцем.

Був чудовим помічником для своїх батьків та люблячим братом. Служив в армії, невдовзі одружився, став вірним супутником, надійною підтримкою та опорою для дружини, дбайливим господарем, прекрасним татом та гідним прикладом для синочка і донечки.

«Словами важко загоїти в серці болючу рану розлуки.Смерть нашого захисника - велике горе,непоправна втрата для усіх нас.В цю важку мить поділяємо горе сім'ї Героя та усі разом схиляємо голови в глибокій скорботі. Герої не вмирають,вони завжди житимуть у наших серцях.Сергій був і залишиться в нашій пам'яті справжнім патріотом України.Вічна пам'ять,шана та низький уклін Герою!» - йдеться в дописі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні