Росіяни готуються до штурму українського міста

1
Росіяни готуються до штурму українського міста
У Харківській області ситуація залишається складною. Найбільшу активність армія РФ проявляє у районі Вовчанська. Окрім того, загарбники готуються проводити нові штурми.

Про це повідомили в пресслужбі оперативно-тактичного угруповання "Харків".

За даними командування, окупанти атакують позиції Сил оборони та намагаються взяти під свій контроль місто Вовчанськ.

"У Вовчанську ворог провів евакуацію санітарних втрат, здійснив внутрішню ротацію особового складу та здійснив забезпечення передових позицій боєкомплектом і провізією. У кварталі дев'ятиповерхівок проводить підготовчі заходи до штурмових дій", - йдеться в повідомленні.

Крім того, під час одиночного переміщення росіяни також намагаються накопичити особовий склад у підвальних приміщеннях, аби наступати на позиції українських оборонців.

Також зазначається, що біля Глибокого було зафіксовано перегрупування штурмових груп. Також війська РФ провели мінування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Читал что командиры РФ угрожают расстрелом своим солдатам за отказ идти вперёд так и они могут расстрелять командира за то что отдают преступный приказ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні