В Угорщині зробили заяву про мир в Україні

0
В Угорщині зробили заяву про мир в Україні
Міністр оборони Угорщини Крістоф Шалай-Бобровницький заявив, що з великою повагою ставиться до "героїчної та хороброї боротьби українців".

Як повіломляє Telex, він це озвучив на фестивалі в місті Естергом, пише Главред.

Під час свого виступу угорський міністр згадав про зусилля, які докладає Україна для встановлення миру і вважає, що завершення війни наближається.

"Як солдат, я з надзвичайною повагою ставлюсь до героїчної і хороброї боротьби українців, але зусилля щодо мирних переговорів показують, що війна все ближча до кінця", – сказав він.

Однак Шалай-Бобровницький не обійшовся і без критики. Він звинуватив західних партнерів у нібито "активізації" війни замість її стримування. Це, за його словами, допомогло країні-агресору Росії розбудувати військову промисловість, що забезпечить відповідний рівень боєприпасів, живої сили та техніки.

Водночас Україна, на його думку, зараз лише вичерпує свої ресурси і потребує фінансової підтримки Заходу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні