У Міненерго звернулися до українців

0
У Міненерго звернулися до українців
В Україні станом на 3 серпня через бойові дії та технічні причини без світла повністю або частково залишаються 542 населені пункти.

Про це повідомила пресслужба Міненерго.

Через технологічні порушення знеструмлювалось 4,7 тисячі споживачів у Дніпропетровській області, на ранок усіх заживлено. Внаслідок бойових дій знеструмлювалось понад 6 тисяч споживачів, на ранок їх частково заживлено.

На Донеччині внаслідок ворожих обстрілів минулої доби знеструмлено 5,3 тисячі абонентів у одному населеному пункті. На ранок залишається без напруги 161 населений пункт, загалом - 84,3 тисячі абонентів.

У одному з районів через бойові дії пошкоджено розподільний газопровід високого тиску. Без газопостачання залишилось майже 200 абонентів.

У Запорізькій області через технологічні порушення знеструмлювались 332 споживачі, на ранок вони частково заживлені. Внаслідок бойових дій залишаються без напруги 3,7 тисячі споживачів у 51 населеному пункті.

Унаслідок бойових дій знеструмлено 72 абоненти у 3 населених пунктах Сумської області. Загалом внаслідок бойових дій без електропостачання залишаються 3,5 тисячі абонентів у 71 населеному пункті.

На ранок внаслідок бойових дій без електропостачання понад 44 тисячі споживачів у 103 населених пунктах на Харківщині.

У одному з населених пунктів через бойові дії пошкоджено газопровід низького тиску. Від газопостачання відключено 100 абонентів.

На Чернігівщині внаслідок бойових дій без світла залишаються 1,2 тисячі споживачів у 22 населених пунктах.

Споживання та генерація
У суботу, 3 серпня, планові відключення електроенергії не прогнозуються. Водночас в Укренерго закликають користуватись потужними електроприладами з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00.

"Для підтримки стабільної роботи енергосистеми важливо раціонально та ощадливо використовувати електроенергію, особливо у пікові години - з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 22:00", - йдеться у повідомленні.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні