Бої можуть тривати довгі місяці і навіть роки, - ветеран війни

0
Бої можуть тривати довгі місяці і навіть роки, - ветеран війни
Боїв за велику Донецьку агломерацію(Покровськ, Костянтинівка, можливо, навіть Слов'янськ, Краматорськ, Дружківка) вже не оминути, і тривати вони можуть довгі місяці і навіть роки.

Таку думку висловив військово-політичний оглядач, ветеран російсько-української війни Євген Дикий, передає 24 канал.

За його словами, руйнувати багатоповерхові будинки бомбами значно довше, ніж польові укріплення солдатів. Він зазначив, що росіяни здатні дійти до великих населених пунктів Донецької області, але там вони можуть зупинитися надовго.

"Згадаймо Бахмут, Авдіївку - в обох випадках закінчилося тим, що росіяни просто знесли ці населені пункти і так їх зайняли. Але Авдіївка з населенням до війни 16 000 тисяч осіб забрала в окупантів 4 місяці, а Бахмут з населенням до 70 000 тисяч забрав 10 місяців", - нагадав Дикий.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні