На заході України затримали чоловіка із двома дружинами

0
На заході України затримали чоловіка із двома дружинами
Аферу прикордонники виявили під час перевірки документів. За поширеною практикою у воєнний час, за допомогою фіктивних шлюбів із жінками з інвалідністю чоловіки намагалися виїхати за кордон.

Про це повідомляє Держприкордонна служба України.

Львівські прикордонники викрили у пунктах пропуску «Шегині» та «Львів» два псевдоподружжя. Обидва чоловіки родом з Черкащини одружилися з жінками з інвалідністю, щоб легально виїхати за кордон.

Один з них для того спеціально розлучився з дружиною. На момент їхнього викриття обидві дружини були поруч з ухилянтом.

42-річний черкасець спеціально розлучився зі своєю справжньою дружиною і одружився з жінкою, яка має інвалідність. Щоб переконати прикордонників у правдивості своїх почуттів псевдоподружжя проявило неабияку акторську майстерність.

Ще один чоловік з Черкащини віком 28 років одружився на 10 років молодшій за себе жінці з інвалідністю 2-ї групи, щоб виїхати за кордон через пункт пропуску «Шегині». Прикордонники з’ясували, що відразу після переправлення чоловіка його «дружина» планувала повернутись в Україну.

Оперативники 7 прикордонного Карпатського загону передали документи до Нацполіції. Ці дії класифікуються як незаконне переправлення осіб через державний кордон України (ст. 332 ККУ).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні