До ТЦК забрали чоловіка, який віз двох дітей з одного міста у інше

1
До ТЦК забрали чоловіка, який віз двох дітей з одного міста у інше
У мережі повідомляли, що ТЦК забрав чоловіка, який віз двох дітей з Ізмаїлу до Одеси. У ТЦК нарешті прокоментували цей інцидент.

Про це пише 24 канал.

Відповідні повідомлення щодо затримання громадянина на прикордонному пункті активно поширювали у місцевих телеграм-каналах. Зазначалося, що дітей після цього залишили без нагляду дорослого.

Що кажуть у ТЦК
У мережі писали, що пункті пропуску Паланка ТЦК забрав чоловіка, який віз двох дітей з Ізмаїлу до Одеси. Його нібито висадили з авто та відвезли до Саратського ТЦК, залишивши неповнолітніх на самоті.

Після цього громадянина буцімто відправили на навчання до Вінницької області. В Одеському ТЦК пояснили, що під час перевірки документів на пункті пропуску виявилося, що громадянин мав при собі обліково-військові документи, які мають ознаки підробки.

"Після перевірки в електронному реєстрі "Оберіг" виявилося, що особа підлягає мобілізації згідно з законом України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію". Особа підлягає призову на військову службу, й під час медичного огляду було виявлено що нарікань на стан здоров'я не має, тож він був направлений до навчального центру", – написали там.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Отже Ковель це квіточки! Нехай родичі подають на тцкунів до суду-залишення дітей в небезпеці!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні