У під’їзді багатоповерхівки зарізали чоловіка

0
У під’їзді багатоповерхівки зарізали чоловіка
У під’їзді багатоповерхівки між двома чоловіками виник конфлікт, в ході якого 16-річний хлопець завдав ножових поранень рівнянину.

Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Повідомлення про вбивство чоловіка у під’їзді багатоповерхівки на вулиці Соборній надійшло до поліції у суботу, 3 серпня, близько 18:30.

Вбивство відбулося під час конфлікту
Попередньо правоохоронці встановили, що між 16-річним жителем обласного центру та 27-річним рівнянином виник конфлікт, в ході якого неповнолітній останньому завдав кілька ножових ударів. Медики намагалися реанімувати постраждалого, однак врятувати життя не вдалося.

Слідчі уже затримали 16-річного зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. За зовнішніми ознаками він був тверезий.

Відкриття кримінальної справи
За фактом умисного вбивства розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 115 КК України. Обставини злочину встановлюють поліцейські.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні