На фронті загинули двоє Героїв з Волині

0
На фронті загинули двоє Героїв з Волині
Після тривалого лікування від важкого поранення пішов із життя військовий з села Ощів Горохівської громади Сергій Володимирович Грищук.

Про це повідомили у міськраді.

Військовий помер у п'ятницю, 2 серпня, в м.Запоріжжя.

«Один за одним йдуть у вічність мужні українські Герої, залишаючи по собі яскраві сліди на сторінках історії російсько-української війни, які наскрізь просякнуті кров’ю патріотів та сльозами українського народу. Грищук Сергій Володимирович, 1972 р.н, житель с.Ощів, вірно служив своїй ненці Україні з квітня 2023 року. Вічна і світла пам'ять! І не забуваймо: пам'ять про Героїв має жити вічно! Слава Україні та її Героєві Сергію Грищуку!», - йдеться у дописі.

Про час та місце поховання воїна повідомлять додатково.



На Волинь знову надійшла скорботна звістка. 4 серпня під час мінометного обстрілу загинув Герой Анатолій Захарчук.

Про це повідомляє Заболотівська громада.

Життя бійця обірвалося 4 серпня 2024 року під час виконання бойового завдання в бою за Україну, її свободу і незалежність. Захарчук Анатолій отримав поранення несумісні з життям під час мінометного обстрілу на Сході країни.

«Висловлюємо щирі співчуття рідним загиблого воїна. Поділяємо ваше горе, сумуємо разом з вами. Дякуємо Анатолію Захарчуку за його жертовний подвиг і відданість Україні Схиляємо голови у скорботі перед вірним сином України, вічна і світла пам’ять Анатолію! На жаль, війна безжальна, забирає кращих українських солдатів, справжніх Героїв, які ціною власного життя подарували нам право на сьогодні та надію на завтра. Не пробачимо, не забудемо ворогам!» - кажуть у громаді.

Зустріч Героя відбудеться у понеділок, 5 серпня. Про час повідомлять додатково.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-8

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні