На заході України водій авто влетів у дерево, коли тікав від поліції

0
На заході України водій авто влетів у дерево, коли тікав від поліції
У суботу, 3 серпня, в Івано-Франківську патрульні отримали виклик з приводу порушення ПДР на вулиці Галицькій та склали три адмінматеріали на, ймовірно, нетверезого водія

Про це повідомляє патрульна поліція області.

"Інспектори виявили вказаний автомобіль на вулиці Галицькій. При спробі зупинити авто, керманич тільки пришвидшив рух та не впоравшись з керуванням допустив наїзд на дерево. Під час спілкування з 38-річним водієм інспектори встановили, що водій не має полісу обов’язково страхування авто. Також, помітили явні ознаки сп’яніння. Пройти освідування чоловік відмовився", - йдеться у повідомленні.

Патрульні склали на водія адміністративні матеріали за ст. 130 (Відмова від проходження огляду на стан спʼяніння), ст.124 (Вчинення ДТП), ст. 126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні