На фронті загинули четверо військових з Волині

0
На фронті загинули четверо військових з Волині
4 серпня стало відомо, що захищаючи свою країну від ворога, загинув житель села Сільце Додік Олексій.

Про це у місцевій Фейсбук-спільноті повідомила Мирослава Лавренюк.

У повідомленні йдеться, що громада 4 серпня отримали сумну звістку, захищаючи свою країну від ворога загинув їх односельчанин Додік Олексій.

«Олексію, ми завжди будемо пам'ятати тебе, таким як ти був добрим, щирим, спокійним, готовим завжди прийти на допомогу, ти завжди залишишся в наших серцях, до земний уклін та вічна слава Герою»,- йдеться у повідомленні.



Трагічна звістка надійшла із Сумської області. Обірвалося життя захисника з Волині Леоніда Остап'юка.

Про це повідомляє Горохівська міська рада.

Леонід народився 12.09.1970 року. 13 липня 2024 року, рішуче взявши до рук зброю, пішов захищати рідну землю від ненависного ворога. З честю виконував свій синівський обов'язок перед Батьківщиною на посаді молодшого сержанта – водія-санітара медичного пункту стрілецького батальйону.

«Леонід Петрович відійшов у вічність, залишивши сумуючу родину, світлий спомин про себе у односельців, ставши нашим Героєм назавжди... Усією громадою висловлюємо співчуття рідним... Ми завжди пам'ятатимемо нашого Героя...» - йдеться в дописі.

Про прибуття тіла загиблого військовослужбовця та чин похорону буде повідомлено пізніше.



На Донеччині загинули два Герої з Луцька Сергій Мочарський та Василь Форманюк.

Про це повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук.

Лучанин Мочарський Сергій Вікторович, 13.05.1973 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду командира відділення мінометної батареї.

Старший сержант Мочарський Сергій Вікторович загинув 03.08.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Нью Йорк Донецької області.

Мешканець с.Дачне Луцької міської територіальної громади Форманюк Василь Степанович, 26.07.1993 року народження, був призваний на військову службу до складу військової частини на посаду стрільця-номера обслуги десантно-штурмового взводу десантно-штурмової роти.

Солдат Форманюк Василь Степанович загинув 25.07.2024 року під час виконання бойового завдання щодо захисту територіальної цілісності та незалежності України біля населеного пункту Торецьк Донецької області.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: без коментарів
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні